Ти си Македонија!

09.12.14 12:45

„Ти си Македонија! - проект на студентите на Република Македонија“, е вторoто видео од трилогијата посветена студентските протести.

Ти си Македонија - проект на студентите на Република Македонија from ribaro on Vimeo.