Submarine Sandwich

13.12.2014 13:56
Submarine Sandwich

„Submarine Sandwich“ („Сендвич од подморница“) е најновиот краток анимиран филм на режисерот Адам Песапан, познат под псевдонимот ПЕС, изработен во стоп анимација. Во него, тој го задржува препознатливиот стил на искористување на секојдневните предмети и старата спортска опрема во неочекувани цели, а резултатот е - извонреден надреалистички видео сендвич.

Од ПЕС на Окно можете да го погледнете и филмот „Свежа гвакамола“.

Слични содржини

Око
Око
Око
Око
Око

ОкоБоли главаВицФото