Историја и чипс

26.01.15 14:56

Во серијата фотомонтажи „Историја и чипс“, францускиот графички дизајнер Реми Понсе, заедно со соработниците од неговото креативно студио Brest Brest Brest, подлогата од стари фотографии ја претвора во полигон за експериментите на својата фантазија. Комбинирајќи ги парчињата храна врз старите фотографии, со помош на својот на моменти груб хумор, Понсе создава навистина забавна серија слики.

Извор: www.brestbrestbrest.fr

Слични содржини

Монтажи / Око

ОкоБоли главаВицФото