Шупциве што го бранат Грујо од Заев и сега се копуци, ама допрва ќе излезат епски интергалактички морони, Дунав нема да може да ги испере док се живи, лелелеле!

06.02.2015 12:27
Шупциве што го бранат Грујо од Заев и сега се копуци, ама допрва ќе излезат епски интергалактички морони, Дунав нема да може да ги испере док се живи, лелелеле!

Шупците што сега го бранат Грујо од Заев, значи, и сега се копуци ама кога ќе се објави бомбата и сите гомнарии на Грујо, какви тогаш спектакуларни епски интергалактички морони ќе излезат, Дунав нема да може да ги испере док се живи, лелелеле...

Шупациве што се брукаат тотално, што се обесени на провладините портали и телевизиите како оние свинските полутки на излозите во месарите низ земјава, буквално се наденати на шипката на режимот како оние дрољите по кафаните низ Западна Македонија, сите овие амеби и црви и сега во очите на голем дел од јавноста се општествен гнилеж, ама по објавувањето на бомбата голем дел и од овие битанги ќе имаат проблем сами да се гледаат у огледало со месеци, ќе одат небричени, Гиш тука е стратешки у предност...

Овие копуци ќе се израмнат со сите оние кои бранеле и одработувале за најголемите општествени негативци низ историјата, па додека се живи има да одговараат на добацувањата, нивните видеа ќе останат вечно во етерот на интернет, овие мутлиња вечно си закачија етикети на ушите како вакцинираните кутриња низ Скопје. Каде ќе одат откако ќе дојде промената, каде ќе се кријат, каде ќе директоруваат, каде ќе глумат тогаш лудило?!

Жално е што во оваа група на копуци-бранители на паторот гледам и постари луѓе со години и години кариера зад себе, и сега сето тоа е фрлено на буниште... Сето тоа сега е инфицирано со криминалиите, злоделата, гнасилоците на паторот и наместо багажот на овие бранители да го повлече Грујо надвор од амбисот на чиј раб виси, ќе се случи обратното, Грујо со својата оловна тежина на своите престапи и гревови ќе ги повлече сите нив заедно со себе и сето тоа така глатко ќе се лизне во шахтата, во шољата и ќе се слуша само она глоб глоб глоб, шшшшшш, и толку од сите нив...

Ни Гиш веќе нема да може да чита невино поезија за некаква рокерска хипи бунтовност, ниту Тони Михајловски ќе може да кажува вицеви и да се кикоти, ниту Љутков ќе може да глуми во драми и МТВ сапуници без да се гледа на него со други очи, ниту Ачкоска ќе може да биде сметана за сериозна историчарка и професорски авторитет, ниту Хаџи Јанев ќе се смета и понатаму за некаква аналитичка конкуренција на Стево Пендаровски, ниту Мирослав Лазански ќе може некого да убеди дека е независен сериозен светски воен аналитичар, ниту Павле Трајанов некого ќе убеди дека он е поинаков но толку може, мала му била партијата, ниту Бато Димитров ќе може да си ги пишува неговите драми и колумни без да ни излегува асоцијација со неговото перверзно лигаво увлакање во анусот на Грујо за време на овој режим...

Мислам дека по неколку години не само на нас, туку ни на самите себеси нема да можат да си објаснат што сега прават, како можеле до толку да залутаат и до толку да се понижат и избербатат себеси и своите раце да ги натопат со злото на Грујо и неговата банда режимска!

Слики: Свирачиња
Извор: Мактел

ОкоБоли главаВицФото