Порадикално

15.02.15 03:54

Под влијание на актуелните настани, во продукција на Elements of barut, настана експерименталниот филм, „Порадикално“, со поднаслов Happy Valentine VMPO*; Гоца & Зоки Ремикс. Погледнете го! Трае три и пол минути...

_________________________________________
*Внатрешна македонска прислушна организација

Слични содржини

Екологија / Око

ОкоБоли главаВицФото