Резилот на неутралците

21.02.2015 12:14
Резилот на неутралците

Не испаднаа мајмуни само гомнојадците од типот на Каракамишева, Боцевски, Миленко и сличните, туку максимално се изрезилија и неутралките од типот на Венко, Трендо, Дарко, Бетмен, Ванковска, Клековски и сличните, и нивниот молк не е помало злодело од курвите и гешјите од Сител, Канал 5, Дневник, Република, Курир, фронтовите за одбрана на фирерот.

Со години ги прозивавме да се јават со став МАНУ и некои јавни фаци кои се правеа мутави цело време. Народ ги сакал, они барем нешто граделе, името го бранеле и слични дрн дрн јариња и глупости за мали деца.

Сега не само што се изрезилија овие гејшите и курвите од режимските медиуми, но и неутралките од типот на Бетмен, Трендо, Венко, Ванковска, Дарко, Клековски и редица други тотално се засрамени и нивниот кредибилитет отиде право во вeцe шолјата, каде што сега се и пицајзлите на режимот.

Што ли само ќе им каже Трендо на своите деца еден ден? Еее синчиња мои, додека во Македонија се случуваше режим јас се кикотев и плукав по опозицијата, затоа што тоа беше безбедно, ама имавме банерчиња за мамичка и татичко да ве однесат на море и на Боровец на скијање?

Беда, беда беда!

Извор: Мактел
Слика: Свирачиња