Бомбастично и одвратно #1

07.03.2015 11:41
Бомбастично и одвратно #1

Препорачиво да се гледа со песната:
Ние сме Лудаци - Ало Шу Праиш

Бомбастично и одвратно #2

Визуелизација на бомби: Небојша Гелевски

Слични содржини

Општество / Графички Дизајн
Општество / Графички Дизајн
Општество / Графички Дизајн

ОкоБоли главаВицФото