Ставревски барем излезе во право, Миле навистина бил едно од најголемите копилиња на Грујо!

11.03.2015 02:47
Ставревски барем излезе во право, Миле навистина бил едно од најголемите копилиња на Грујо!

Од сите досегашни снимки, излегува дека Ставревски е во право: Миле е едно од најголемите копилиња околу Грујо. Засега постои тесна борба за изборот за најголемо копиле, дали е шефот на кабинет Мартин, секретарот на партијата Кирил, Гоца или Миле. Мартин беше во предност заради ендекот, Гоца пред тоа убедливо водеше поради тоа што сè треба да се сотре, ама и Кирил сега се прослави со планот за палење на кафаната. Но, и Миле изненади со семејството на Тоше Проески и со децата сираци. Кога ќе му се собере со динамитот за Космос, тој сега води пред сите.

Сепак, да бидеме фер, вечерва Гоца прв пат рече дека ќе му ебе матер на некого, а Мартин отиде во Охрид со бараби и криминалци од МВР за да тепа по Охрид, така што тие сè уште се во игра!

Извор: Мактел
Слика: Свирачиња