Бомбастично и одвратно #2

11.03.2015 13:33
Бомбастично и одвратно #2

Препорачливо да се гледа со песната:
Вмро Мвро од traykoff G.

Бомбастично и одвратно #1

Визуелизација на бомби: Небојша Гелевски

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото