Бомбастично и одвратно #3: „Многу е логичен концептот зошто“

16.03.2015 12:26
Бомбастично и одвратно #3: „ Многу е логичен концептот зошто“

Графички приказ на најдрастичните изјави извадени од прислушкуваните разговори од „Бомбите #9 и #10“.

Бомбастично и одвратно #1
Бомбастично и одвратно #2

Визуелизација на бомби: Небојша Гелевски

ОкоБоли главаВицФото