Бомбастично и одвратно #4: „Ливче нека снема...“

21.03.2015 13:35
Бомбастично и одвратно #4: „ливче нека снема...“

Препорачливо да се гледа со песната:
Ливче нека снема од traykoff G. 

Бомбастично и одвратно #1
Бомбастично и одвратно #2
Бомбастично и одвратно #3

Графички приказ: Небојша Гелевски

Насловна: Свирачиња

ОкоБоли главаВицФото