Бомбастично и одвратно#7: „Далеку е од све. Мислам дека уште стотче фали.“

06.04.2015 16:05
Бомбастично и одвратно#7: „Далеку е од све. Мислам дека уште стотче фали.“

Препорачливо да се гледа со песната:
Едно име имаме од traykoff G

 

Бомбастично и одвратно #1
Бомбастично и одвратно #2
Бомбастично и одвратно #3
Бомбастично и одвратно #4
Бомбастично и одвратно #5
Бомбастично и одвратно #6

Графички приказ: Фросина Цонева

ОкоБоли главаВицФото