Љубчо докажа дека Грујо не е негова најголема инвестиција, туку обратно!

16.04.2015 11:07
Љубчо докажа дека Грујо не е негова најголема инвестиција, туку обратно!

Љубчо ја еба работата! Дојде време тој да си ја одработи слободата! Грујо и Мијалков го оставија да се шета по светот, да отвора маркети и да гради барок хотели за кога ќе дојде време да им послужи како џокер!

Да повторам, кога ја правевме книгата пред две години, на врата се судрив со Орце Камчев, кој беше на состанок со Љубчо во неговиот кабинет. А Камчев е човекот кој ги врти парите на Мијалков и Грујо низ Македонија и ја купува цела Македонија!

И сега кога дојде време Сашо, Грујо и Камчев да висат на конец во темниот бунар, Бубе дојде и фати да ги влече нагоре, а да го бутка Заев во бунарот?! Замислете, УДБА ја рушела владата а Грујо?! Тоа не било во ред?! Па не УДБА, не МОСАД, ако сака нека е АЛ КАЕДА, кој и да стои зад прислушкувањето, тие луѓе треба да бидат наградени со ордени, да им се направат споменици!

Дефинитивно, кога СДСМ ќе дојде на власт треба во пакет да ја спакува и ДПМНЕ и НП, и во една ќелија да ги стави и Грујо, и Мијалков, и Љубчо. И Македонска Банка, и ОКТА, и ТЕЛЕКОМ и сè во затвор!

П.С. Од толкава држава, како баш маркетот во Струмица, бе, да му ебам мајката?! И како баш сега у сред бомби?! Заев пука бомби, води битка, овој отвора маркет и се шета меѓу рафтовите со Снешка?!?! Ццццц...

Извор: Мактел
Слика: Свирачиња