Ивонче бе, па само вие ли треба да направите пари, ние треба ли да живееме или нас у јама ќе нè трупате со багер?!

24.04.2015 10:20
Ивонче бе, па само вие ли треба да направите пари, ние треба ли да живееме или нас у јама ќе нè трупате со багер?!

Ивонче бе, направете бе пари, ама зошто бе од тендери и со кражба од народот?! Зошто бе Ивонче, мамето у пиче да ти го ебам, па ако треба и у тоа пештерата?!

Ние треба ли да живееме?! Или само вие?! Ние станови треба ли да купиме и коли да возиме?! Или само вие?!

Па уште и ме тужиш за Визарис! И пред мене плачеше пред судијата дека ова било организиран атак врз тебе и ти било многу тешко?! Значи, кај што земате милиони евра и којзнае колку провизии, Лаки зема и бетон, а сигурно и цигли и армирано железо, парцели, хациенди, станови правите, милиони се пуните, а ние голтари јадеме шпагети без сирење, живееме во шупи, сметките ни се празни, милион не чекаме... па плус ме тужиш на милион денари?!

Курвиче едно, гнаса една перверзна празноглава, стока една, багра една! Изроди сте вие бандитски мафијашки, све да ви ебам по список, рибите да ви ги ебам дома во аквариумите, пизда ли ви материна хоштаплерска ненормална!!!

Извор: Мактел
Слика: Свирачиња