Видео: Борис Дежуловиќ и Предраг Луциќ со поддршка за протестите против режимот на Груевски

17.05.2015 19:38
Видео: Борис Дежуловиќ и Предраг Луциќ со поддршка за протестите против режимот на Груевски

Поддршка за денешниот протест против режимот на Груевски пристигна од повеќе земји во регионот и светот, како од македонската дијаспора, така и од пријателите на Македонија.

Новинарите и писатели Предраг Луциќ и Борис Дежуловиќ ја испратија својата порака со чаша македонско вино во рацете, порачувајќи му на Груевски дека е време да поднесе оставка, пеејќи ја својата „Песната за Груевски“.

„Режијата“ на ова кратко видео ја потпишува Карпо Година.

ОкоБоли главаВицФото