Контра-албум со сликички: „Сите сме Николае“

19.05.2015 10:13
Контра-албум со сликички: „Сите сме Николае“

Николае Хорхе Иванов

 

Ако кај некого постоеја сомнежи дека сеприсутниот дух на Николае Груевски живее во секој од нас, Странски служби нудат докази: сите сме Николае Груевски! 

Николае Пешевски

Николина Канчевска-Груевска

Николае Ставревски

Николаким Ахмети

Николае Неделковски

Николае Иванов - Ѕинго

Николина Велиновска

Николаким Адеми

Николае Шанац Михајловски

Извор: Странски служби

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото