Протест против нагрдувањето на градот

01.06.15 01:54

По објавените разговори во 35-та „бомба” стана јасно зошто Скопје по 2014 е толку нагрдено. За естетиката на градот се грижел само еден човек, човек без вкус.  

За изгледот на секоја фасада направена во последниве 10 години, за секоја ограда, за секој споменик тој морал да го каже последниот збор. Ова нагрдување ги боли граѓаните на Македонија дури повеќе и од украдените пари.

30.05.2015

Фотографии: Ванчо Џамбаски

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото