4 години #Протестирам

08.06.15 08:58

4 години по смртта на Мартин Нешкоски сè уште се протестира. За 4 години како резултат на протестите единствено убиецот е во затвор. Командна одговорност поднесе Министерката за внатрешни работи, но за нешто сосема друго. Иако и во снимените разговори се слуша дека соучешништво и обиди за сокривање на убиството има, сè уште никој не одговара за тоа.

6.06.2015.

Фотографии: Ванчо Џамбаски

Слични содржини

Активизам / Фотографија

ОкоБоли главаВицФото