Сите тие жени! (од Фамилијата)

08.06.2015 14:09
Сите тие жени!  (од Фамилијата)

Филмот на Ингмар Бергман од 1964 г. послужи за нова сатира...

Оригиналните фотографии од филмот All These Women (1964)

 

ОкоБоли главаВицФото