Бони и Клајд (Горде и Ставре)

10.06.2015 12:47
Бони и Клајд (Горде и Ставре)

Креирана приказна за славните филмски разбојници-љубовници!

Оригиналните фотографии од филмот Bonnie And Clyde (1967)

ОкоБоли главаВицФото