Скопски приказни од 2014

30.06.2015 13:27
Скопски приказни од 2014

Петнаесет кратки раскази од весело-мрачната книга што излезе во 2011, како реакција на лудилото наречено СК014...

ПрилогГолемина
Skopski prikazni od 2014.pdf4.13 MB

Слични содржини

Пандалф Вулкански
Е-библиотека
Е-библиотека
Пандалф Вулкански

ОкоБоли главаВицФото