Грујо е како лудине алкоси што редовно ги тепаат жените

01.08.2015 22:52
Грујо е како лудине алкоси што редовно ги тепаат жените

Грујо е како оние алкоси кои редовно ги тепаат жените, често и до смрт. Ама жените ќутат (особено мртвите) па кажуваат дека паднале од скали или се покриваат со шамии за да не пукне срам у маало.

Значи, Грујо денеска уште еднаш се надмина себеси. Се жалеше како сме му отежнале во работата со тоа што како опозиција и како јавност сме објавиле негови криминали и злодела?!?!

Наместо он да се извини што ги направил тие злодела и ја посрамил земјата, он се жали зошто ние сме објавиле за тие негови злодела и сме ја посрамиле земјата!?!?!?!

Па ќе кажам: Грујо е како алкосине лудаци кои редовно ги претепуваат своите жени, а овие тоа го кријат за да не пукне срам у маало/село. Грујо од нас како јавност и опозиција бара да молчиме за неговите лудории за да не сме ѝ наштетеле на земјава?!

Па колку е овој човек луд?! КОЛКУ?!?!

Слика: Свирачиња
Извор: Мактел

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото