Inaudible

19.08.15 11:42

„Inaudiblе“ е краток анимиран филм на латвискиот режисер Гинтс Зилбалодис, во кој се раскажува приказната за еден трубач кој се бори да се справи со губењето на слухот во една несреќа. Оваа трогателна и тажна, но инспиративна сторија е надополнета со извонредниот звук и музика на Бетрамс Пурвишкис, кој одлично се надвоврзува на емотивниот тон на филмот.

Слични содржини

Око
Око
Око
Око

ОкоБоли главаВицФото