Касапски кучиња

20.08.2015 12:57
Касапски кучиња

Во „Креираните филмови“ конечно се појави и Љубчо! Но, главен е, се разбира, Бате Саше!

Оригиналните фотографии од филмот Reservoir Dogs (1992)

Слични содржини

Монтажи
Филм / Монтажи
Монтажи
Филм / Монтажи
Монтажи

ОкоБоли главаВицФото