Ден и ноќ

11.09.2015 17:28

Таму, вели Јаков Б. и мавнува со раката во неодредениот правец, таму денот бескрајно долго трае и ноќта е како потемнето сечило од нож забодено помеѓу два блескави одрази.

Превод: П. В.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото