Витези на округлата маса!

14.09.2015 11:32
Витези на округлата маса!

Имаше на времето една игра, се викаше „витези на округлата маса“.

Им ја нудам без надомест на сите кои се заинтересирани изборот на специјалниот обвинител да излезе од сегашната трауматична фаза и да се претвори во процес на задоволството!

Значи, сите 20 кандидати (5х4) седнуваат на една од округлите маси во Клубот на пратениците и апашите во Скопје. Асталот е до подот покриен со бел чаршаф. Без некој утврден ред проститутката под масата им го пуши на кандидатите за специјален обвинител. Првиот што на кој било начин ќе покаже дека некој нешто му прави под масата, се елиминира. Европската тројка ја игра улогата на судија односно го елиминира секој што ќе почне да врти со очите или да си ја гриза устата. Секој кандидат има право на еден челинџ со кој ќе се обиде да докаже дека гримасите што ги прави му се од мувата што го лазела. Кандидатите што можат да докажат дека не се задоволени, а се елиминирани како незадоволителни во рок од три секунди можат да се жалат кај Џес Бејли. Победува и станува специјален обвинител оној што ќе издржи најдолго. Пред да сврши. Што и на симболичен начин ќе покаже дека Македонија го добила за специјален обвинител најотпорниот на разни притисоци, залапувања и размени на задоволства под маса!

Извор: Фејсбук профилот на авторот
Слики: Свирачиња

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото