Children see, children do

09.10.15 11:07

Австралиската организација NAPCAN работи на спречување на злоупотреба на децата, а во ова моќно видео укажува на одговорноста на возрасните за формирањето на децата како личности. Пораката е едноставна: децата го прават тоа што го гледаат.

ОкоБоли главаВицФото