Хичкок vs. Кјубрик

26.10.15 03:19

Лудо видео на Џими Стјуарт: филмските светови на Алфред Хичкок и Стенлки кјубрик се комбинирани во едно извонредно монтирано парче! Елементите од делата на двајцата мајстори на филмот се совршено вклопени и истовремено делуваат чудно, забавно и отвораат цела низа можни асоцијации и толкувања на нивните филмови.

Извор: Gizmodo

Слични содржини

Екологија / Око

ОкоБоли главаВицФото