Што научи претседателот Иванов на првиот час по англиски

27.10.2015 14:13
Што научи претседателот Иванов на првиот час по англиски

Скопје, 27 октомври 2015

Се викам Ѓоле Иванов. - I shout myself Dick Iva New.

Јас сум претседател од мали нозе. - I am president since the little legs.

Маја е мојата сопруга. - Maja is my withrailway.

Многу се секирам за Македонија. - I axe myself very much about Macedonia.

Ние сме Македонци од памтивек! - We are Macedonians since remember century!

Разумен компромис? Како да не! - Resonable comrpomise? How yes no!

Народот смета на мене. - Poople calculate on me.

Немам влакна на јазикот. - I do not have hair on my language!

Боцевски е мој експерт за тековни прашања. – Bocevski is my expert for liquid questions.

Го видовте пред малку. - You saw him before small.

Тој нема задни намери! - He has no behind intentions.

Груевски се попишмани! - Gruevski overpissed himself!

Зошто ме ставија на тапет? - Why they put me on wallpaper?

Јас сум голема марка – I am a big stamp.

Героски е копиле! - Geroski is whochicken!

Извор: Плусинфо, 27.10.2015.
Слика: Странски служби

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото