Грујокио

06.11.15 15:03

Грујокио ни е омилен јунак. Нè мотивира да сечеме, лепиме и монтираме 24/7. Погледнете ја најновата епизода со Грујокио, откако синоќа ја „бетонираше“ сопствената оставка, преодната влада и предвремените избори без МВРО-ВМРО. И ние се прашуваме како и тој: Каде на светот го има ова?!

 

 

Грујокио ни е омилен јунак. Не мотивира да сечеме, лепиме и монтираме 24/7.Погледнете ја најновата епизода со Грујокио, откако ноќеска ја „бетонираше“ сопствената оставка, преодната влада, и предвремените избори без МВРО-ВМРО.Па, стварно бре луѓе, и ние се прашуваме: Каде на светот го има ова?https://youtu.be/8lYKcNCI3NU

Posted by Странски Служби on Friday, November 6, 2015

Извор: Странски служби

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото