Жили Марлен во Кабарето Мракедонија

10.11.2015 16:33
Жили Марлен во Кабарето Мракедонија

Во една кошмарна инсценација филмот на Фасбиндер го населија мракетонски актери!

Оригиналните фотографии од филмот Lili Marleen (1981)

 

ОкоБоли главаВицФото