Мост

28.11.15 22:52

Краткиот анимиран филм „Мост“ на Тинг Чијан Теј е прекрасна алегорична приказна во која големите животни се обидуваат да истовремено да преминат преку мостот, но не ги собира. За разлика од нив, кои влегуваат во конфликт, помалите животни се однесуваат нешто поинаку.

Извор: thedailywhat.cheezburger.com

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото