Изложба на аналогни фотографии во Кула

02.12.2015 14:10
Изложба на аналогни фотографии во Кула

Културниот центар „Кула“ организира изложба на аналогни фотографии кои беа изработени за време на работилницата за аналогна фотографија која се одржа во периодот 19-24.11.2015. Фотографиите се дела на учесниците во работилницата кои ги развиваа во темна комора.

Изложбата ќе биде отворена на 4 декември (петок) во 20 часот, во културниот центар Кула.

Учесници:

Александар Балдазарски
Александра Санева
Андреј Богатиновски
Благица Јовческа
Даница Спасевска
Драган Апостолоски
Зоран Васевски
Иван Алушевски
Јакопо Ланди
Јана Деловска
Јана Димовска
Јасна Чилиманова Накова
Јовица Рафајловски
Маја Аргакијева
Маја Плачкоска
Марјан Велковски
Марко Вилиќ
Мила Ивановска
Наташа Животиќ
Симона Мирчевска
Срна Дамчевска
Стефан Шашков

20:00 - Отворање

21:00 - Baltronic / B.ATL

ОкоБоли главаВицФото