(АУДИО) Пара вести на Радио Слободно Скопје (2)

17.02.2016 18:08
(АУДИО) Пара вести на Радио Слободно Скопје (2)

Претставуваме снимка од десетина пара вести од 13 февруари, емитувани на Радио Слободно Скопје, уметничкиот проект на Ѓорѓе Јовановиќ, во чии рамки се емитува 4-часовна програма секоја сабота, на фреквенцијата на Радио МОФ.

Освен пара вести, на радиото кое ја емитува својата програма од Мобилната галерија во Паркот на франкофонијата, можете да чуете и есеи, радио драми, разговори, како и концерти во живо.

За деталите околу програмата можете да се информирате на Фејсбук страницата на Радио Слободно Скопје.

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото