Името на злото

22.02.2016 13:43
Името на злото

Заглупавувањето на Македонците е зло кое ќе ја девастира земјата повеќе од сите војни и окупации заедно! Кога ќе стане државна политика, глупоста незапирливо станува злостор!

ПрилогГолемина
Imeto na zloto.pdf7 MB

Слични содржини

Е-библиотека
Е-библиотека

ОкоБоли главаВицФото