Ти се случило ли?

23.02.16 02:17

„Ти се случило ли? Си играш со децата на соседот, кој гледа дека ти е забавно и те прашува: си размислувал ли да имаш деца, часовникот ти отчукува? И те фаќа изненаден. Си мислиш, кој си па ти да ме прашуваш тоа?! Всушност, воопшто не си размислувал за деца или не сакаш да имаш. Ама мора да смислиш цел список од причини за да се оправдаш.“

Инспиративно видео во кое неколку мажи раскажуваат незгодни и непријатни ситуации кои обично им се случуваат на жените!

Слични содржини

Квир / Око

ОкоБоли главаВицФото