Соживот во ДУИПМНЕ

07.03.16 04:30

Од коалиционите партнери во власта често сме го слушале зборот „соживот“. Да се потсетиме како тие го практикуваат и поттикнуваат соживотот внатре во власта, преку зборовите на Гоца-некое-ливче-нека-снема. 
ПОСЛУШАЈТЕ ПАТРИОТИ!

СОЖИВОТ ВО ДУИПМНЕ

Posted by Странски Служби on Friday, March 4, 2016

Извор: Странски служби

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото