(АУДИО) Пара вести на Радио Слободно Скопје (3)

07.03.2016 12:25
(АУДИО) Пара вести на Радио Слободно Скопје (3)

Претставуваме снимка од десетина пара вести од 5 март, емитувани на Радио Слободно Скопје, уметничкиот проект на Ѓорѓе Јовановиќ, во чии рамки се емитува 4-часовна програма секоја сабота, на фреквенцијата на Радио МОФ.

Освен пара вести, на радиото кое ја емитува својата програма од Мобилната галерија во Паркот на франкофонијата, можете да чуете и есеи, радио драми, разговори, како и концерти во живо.

За деталите околу програмата можете да се информирате на Фејсбук страницата на Радио Слободно Скопје.

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото