Пек-мен го брани Аеродром!

22.03.2016 02:47
Пек-мен го брани Аеродром!

По новата герилска урбана акција, граѓаните на скопската населба Аеродром конечно можат да бидат спокојни!

Кога нема кој друг, тука е Пек-мен да го одбрани јавниот интерес и да ги заштити граѓаните од донесување на спорните ДУП-ови!

Некои постари Аеродромци велат дека ова не е прво појавување на Пек-мен во нивната населба и дека во близина на култното место наречено Милкина куќа се појавил кога е градено маалото 13 Ноември кај Три Бисери и успеал да изгрицка неколку згради во ДУП-от и така да обезбеди поголеми зелени површини за децата и пензионерите!

ОкоБоли главаВицФото