Анегдотата на Грујо

22.03.16 12:41

Врзувајте ги појасите, Грујокио кажува „анегдота“ за 5-ти мај. Ново сечено, лепено и монтирано видео на Странски служби: „Што ли ќе си помисли?“

 

 
Што ли ќе си помисли

Врзувајте ги појасите, Грујокио кажува „анегдота“ за 5-ти мај.Ново сечено, лепено и монтирано видео на Странски служби:„Што ли ќе си помисли?“

Posted by Странски Служби on Tuesday, March 22, 2016

Извор: Странски служби

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото