Помогни му на ДИК

23.03.16 14:21

Слободна Македонија се придружува на кампањата на ДИК со своја интерпретација на кампањата. Да дојдеме заедно до избирачки список во кој имаме доверба!

 

 

Слободна Македонија се придружува на кампањата на ДИК со своја интерпретација

Posted by Slobodna Makedonija - Слободна Македонија on Tuesday, March 22, 2016

Извор: Слободна Македонија

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото