Парчиња дрво претворени во уникатен рачно изработен накит

29.03.2016 03:50
Парчиња дрво претворени во уникатен рачно изработен накит

Неодамна е откриена новата клекција накит изработена од дизајнерката Брита Бекман, специјализирана за создавање на прекрасни и оригинални рачно изработени парчиња накит инспирирани од природата. Нејзиниот бренд BoldB нуди различни видови колекции на накит. На онлајн продавницата можат да се најдат ѓердани, обетки и нараквици направени од остатоци од дрво и обоена смола.

 

Извор: www.fubiz.net