Се појавија маици со лого на СЈО

01.04.2016 03:26
Се појавија маици со лого на СЈО

Популарноста на обвинителките од СЈО толку порасна, што се појавија и маици со лого на СЈО по идеја на Небојша Гелевски (Бане „Кома“). Типографија и развојот на илустрациите е правен заедно со дизајнерот и илустратор Александар Илиевски.

Ако сте заинтересирани за маиците, може сами да си ги испечатите користејќи ги апликациите од следниот линк, каде што е споделен „сорс“ фајлот, од кој можат да се генерираат и нови дизајни.

Извор: Слободна Македонија