Куро на Муса Џафери за ДУИ е поважен од државата?!

02.04.2016 11:17
Куро на Муса Џафери за ДУИ е поважен од државата?!

ДУИ не излезе од владата на 24 декември 2012, кога ДПМНЕ направи упад во Собранието?!

ДУИ не излезе од владата кога ДПМНЕ направи упад во А1?!

ДУИ не излезе од владата кога беа претепани новинари, некои беа бркани во центарот на градот?!

ДУИ не излезе од владата кога почнаа бомбите и кога се виде како владеел Груевски и владата од која е ДУИ дел?!

ДУИ не излезе од владата кога ДПМНЕ го крена Космос во воздух со динамит како чин на политичка одмазда?!

ДУИ не излезе од владата кога ДПМНЕ го намести, уапси и затвори во затвор Љубе Бошковски во знак на политичка одмазда?!

ДУИ не излезе од владата по прес конференциите на СЈО кога се виде што се навистина правеле ДПМНЕ и груевци?!

ДУИ не излезе од владата кога ДПМНЕ се однесуваше со опозицијата, медиумите и НВО секторот дивјачки и лудачки?!

ДУИ не излезе од владата кога ДПМНЕ носеше контра-протестанти пред протестантите на опозицијата и НВо секторот?!

ДУИ не излезе од владата кога ДПМНЕ објавуваше на куртон медиумите негелални снимки со лидерот на опозицијата снимен во кабинетот на премиерот?!

ДУИ не излезе од владата по пресот на Андреј Жерновски на кој се покажа дека ДПМНЕ намерно го кочело поставувањето на албанските споменици цела година?!

ДУИ не излезе од владата ни кога се виде и од снимките и според експертите дека земјава трча кон банкрот?!

ДУИ не излезе од владата по бомбите на кои се слуша како министри на ДПМНЕ ги нарекуваат Албанците со погрдни расистички изрази и навреди?!

ДУИ РЕШИ да излезе од владата кога се појави секс снимка со Муса Џафери во јавноста на интернет.

Заклучок: Куро на Муса Џафери е најважен за ДУИ! А што би рекол Милчо Манчевски, куро крај нема!!!

БЕДНИ СТЕ, БЕДНИ ШУПЦИ И КОПУЦИ ПЕРФИДНИ, БЛЕФЕРИ, КЛОВНОВИ, МУФЉУЗИ СТЕ БРЕ, ПРОЧИТАНИ И КОМИЧНИ!!!

Извор: Мактел
Слики: Свирачиња