Грујо против Грујо

08.04.16 00:09

Ново сечено, лепено, креирано и монтирано видео на Странски служби, во соработка со Монти Пајтон: Никола Груевски сам против себе на изборите на 5 јуни!

Извор: Странски служби

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото