Обои ме

11.04.16 02:18

Сечено, лепено, креирано и монтирано видео на Рибаро: Никола Груевски ја трансформира Горде во жолто комбе, додека оваа весело потпевнува: Обои ме! Од ваква видео-креација, би се онесвестил и судија!

Извор: ribaro.mk

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото