Грујо, гнасно копиле, зарем мислиш дека ова ќе ти помине?!

12.04.2016 21:30
Грујо, гнасно копиле, зарем мислиш дека ова ќе ти помине?!

Грујо, гнасно копиле, зарем мислиш дека ова ќе ти помине?! Зарем толку нè потценуваш бре, животно едно нездраво?!

Пази ваму, финта маалска, селска, мангупска, лоповска, апашка, мафијашка!

Му викаат на Хорхе, ај ти амнестирај нè, а ние ќе се правиме наудрени, демек не сме знаеле и ќе ти се лутиме што си нè амнестирал. Ако притиснат странците, ние ќе речеме: одете со Хорхе расправајте се, ништо не ти можат, ти пишуе у устав, демек можеш, прај се и како до сега будала, може и ние ќе протестираме против тебе заедно со СДСМ, ќе се праиме наудрени, на народот толку му сече...

Зарем мислите бре дека ова ќе ви помине?! Па за што го сметате бре вие народот?! Па зарем мислите дека целиот народ или мнозинството пие нафта?!

Па готови сте бре, кучиња! Ало, изроди, ГОТОВО Е СО ВАС, СИ ПОТПИШАВТЕ ПОЛИТИЧКА СМРТНА ПРЕСУДА ДЕНЕСКА!!!

Извор: Мактел
Слика: Странски служби