(АУДИО) Пара вести на Радио Слободно Скопје (4)

16.04.2016 22:57
(АУДИО) Пара вести на Радио Слободно Скопје (4)

Претставуваме снимка од неколку пара вести од 16 април, емитувани на Радио Слободно Скопје, уметничкиот проект на Ѓорѓе Јовановиќ, во чии рамки се емитува 4-часовна програма секоја сабота, на фреквенцијата на Радио МОФ.

Освен пара вести, на радиото кое ја емитува својата програма од Мобилната галерија во Паркот на франкофонијата, можете да чуете и есеи, радио драми, разговори, како и концерти во живо.

За деталите околу програмата можете да се информирате на Фејсбук страницата на Радио Слободно Скопје.

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото