Герилска акција во Скопје: Хероите го кажуваат својот збор

18.04.2016 09:54
Герилска акција во Скопје: Хероите го кажуваат својот збор

Група активисти изведе герилска акција во Скопје, поставувајќи пораки на спомениците од проектот Скопје 2014.

„Повторно егзодус“, „Не се борев за ваква слобода“ „Републиката пак во пламен“, се само дел од испишаните пораки низ центарот на Скопје, преку кои активистите го изразуваат својот револт од режимот на Груевски и повикуваат на отпор.

Изор: БУНТ

ОкоБоли главаВицФото