#ШаренаРеволуција 9.0

21.04.16 11:20

Деветтиот ден, заради прекрасните бои што ги донесе во Скопје, серијата протести почнаа да ја нарекуваат Шарена револуција. На 20.04.2016 таа стаса и до бараките на Град Скопје.

Фотографии: Ванчо Џамбаски

Слични содржини

Активизам / Фотографија

ОкоБоли главаВицФото